FotoGrafen in de Dop 2019

Fotografen in de Dop, een prachtig project van FotoExpo202

Als project gestart bij 033Fotostad, heeft FotoExpo202 dit geadopteerd en de nieuwe titel “Fotografen in de Dop” meegegeven.

Het project houdt vier basiscursussen fotografie in op de basisscholen. In de groepen wordt de cursus gegeven aan het einde van het lesjaar. Dan, aan het begin van lesjaar als de leerlingen in groep 8 zitten worden de foto’s tentoongesteld.

fotografen in de dop

De bedoeling is dat dit eerst gebeurt bij Scholen in de Kunst (bibliotheek Amersfoort) en daarna wordt gerouleerd op de basisscholen die meedoen aan het project. Ok dit jaar zien we het nog als een “pilot”. Wat inhoudt dat we nog steeds op zoek zijn naar de beste manier om hier uiteindelijk zoveel mogelijk (basis) scholen bij te betrekken en misschien ook later MBO’s.

Er gaat natuurlijk extra nieuws hierover komen. Ook zijn we vanaf nu op zoek naar die fotografen die mee willen gaan werken aan dit leuke project.

Geef je op als fotograaf of als gevorderd amateuur fotograaf. Maximaal benodigd nog 8 fotografen om 4 keer een cursus basisfotografie te geven.
Lesmateriaal, bedacht door Jos Ruijssenaars, wordt hiervoor aangeleverd.

Er is tevens plaats voor een aantal enthousiatelingen in de eerste werkgroep van FotoExpo202, Fotografen in de Dop. Meld je hier aan! Nog maximaal 2 personen.

fotografen in de dop

Check de nieuwe FaceBook pagina van Fotografen in de Dop.