Aanstormend talent | Mike van der weij

Aanstormend talent | Mike van der weij bij FotoExpo202

FotoExpo202 presenteert: Aanstormend talent! Mike van der Weij 
Wat is het mooi om te zien dat ook jonge fotografen, zelfs tijdens hun studie,  een plek krijgen bij FotoExpo202 om hun werk tentoon te stellen. Mike van der Weij, 17 jaar en studerend aan de fotoografie opleiding in Zwolle. Prachtige beelden. Zwart wit.
Te bezichtigen vanaf 11-03-2020 tot 31-03-2020

Mike van der Weij zelfportret

Dit is wat Mike vertelt over zich zelf:
De foto’s die ik hier exposeer zijn foto’s uit verschillende series: ‘Zie Mijn Ziel’ , ‘Het Sprekende Lichaam’  en ‘Werelden Om Mij Heen’. Deze drie series zijn voor mij een heel project geweest. Daarnaast hangen nog een aantal foto’s die ik zonder project heb gemaakt.
Het begint met een gedachte die opborrelt, een vraag, een interesse of een mening die ik naar buiten wil brengen. Of iets waar ik mijzelf meer in wil verdiepen.  
Fotografie is voor mij  “de woorden”  die ik spreek. Ik heb altijd het gevoel dat als ik iets probeer uit te leggen in woorden, het niet écht begrepen en gevoeld wordt, zoals ik dat voel. Bij het fotograferen, het in beeld brengen, heb ik dat wel. Dat je kan voelen zoals ik dat doe. Het is de taal die ik in mijn hoofd spreek en ook met anderen wil delen.

De fototentoonstellingen in ’t Nonnetje drinken, eten en meer, worden georganiseerd door Fotoexpo 202.
Het adres is Groenmarkt 3-5. De expositie is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het bedrijf.