Lidmaatschap FotoExpo202 Amersfoort

Lidmaatschap FotoExpo202 met een kleine bijdrage.

Met een lidmaatschap van FotoExpo202 ben je verzekerd van een aantal leuke tentoonstellingen. Je bent ook als eerste op de hoogte van nieuwe tentoonstellingen. Van eventuele workshops of andere speciale activiteiten wordt je via de nieuwsbrief (mail, website en FB pagina) op de hoogte gehouden.
Feitjes en andere zaken proberen we zoveel mogelijk via de Facebook pagina te duiden en via de website.

Een ding is zeker, de exposities bij FotoExpo202 staan natuurlijk centraal!

lidmaatschap fotoexpo202

Uw lidmaatschap of sponsoring van de vereniging FotoExpo202:
We stellen dit enorm op prijs. Gelden worden aangewend om activiteiten te ontplooien. Exposities locaties en soms ook werkzaamheden moeten worden betaald. Door uw bijdrage kunnen wij blijven bestaan!

  • De kosten van een lidmaatschap – sponsoring zijn vanaf 2022 € 12,50 voor het hele kalenderjaar*; Alks reeds bestaand lid slechts € 10,00.
  • Je geeft bij het bevestigen van je lidmaatschap de nodige gegevens op. Deze vallen onder de nieuwe AVG wetgeving. Lees dat hier door.
  • Je hebt voorrang bij het aanmelden bij workshops en of andere betaalde activiteiten van de vereniging;
  • Als lid heb je bij bepaalde en betaalde evenementen van FotoExpo202 recht op een korting van € 2,50 per activiteit indien er een toegangsprijs wordt gevraagd voor het evenement boven de € 12,50. Hiervan kan je nu nog maximaal 3 maal gebruik van maken in 2022;
  • Als lid kan je plaatsnemen in één van de werkgroepen van FotoExpo202;
  • Als lid maak je kans, indien je praktiserend fotograaf bent (pro of amateur), om eenmaal per 2 jaar te kunnen deelnemen aan een expositie van FotoExpo202 met één foto. Hiervoor wordt op een later tijdstip een tool gemaakt om je op te geven. Een ballotage commissie zal beoordelen of je werk inderdaad voor de tentoonstelling in aanmerking komt. Het kan dus zijn dat er of te veel aanbod is of dat de ballotagecommissie het werk niet akkoord acht voor een tentoonstelling. Let op: Hierover wordt niet gediscussieerd!
  • Eenmaal per jaar wordt een ledenvergadering uitgeschreven waarvoor je een uitnodiging ontvangt.
  • Het wordt ook mogelijk jouw logo mee te laten draaien in onze logobalk met een link naar je website tegen een sterk gereduceerd tarief.

Super dank voor je bijdrage en lidmaatschap.

Terug naar FotoExpo202