Persbericht: “DE ZOETE KRACHT”, Manita Brunekreef

Persbericht

 

Expositie van Manita Brunekreef in galerie FOTOexpo202 in Amersfoort

 

Titel:   DE ZOETE KRACHT

 

De fotografe Manita Brunekreef uit Barneveld exposeert van 15 mei tot en met 12 juni in fotogalerie FOTOexpo202, Stadring 172 in Amersfoort. De expositie is geopend iedere zaterdag van 13.00 tot 17.00. De toegang is gratis. De expositie zal officieel worden geopend op 15 mei om 15.30.

 

Manita Brunekreef is in 2009 cum laude afgestudeerd aan de opleiding Fotografische Vormgeving van de Fotovakschool in Apeldoorn. Het accent van de fotografie van Manita ligt op de kracht en sensualiteit van de vrouw. Door haar spontane fotografiestijl komen de beelden sensitief en natuurlijk over. Uitgangspunt van iedere serie is een verhaal waarbij tijd, ruimte en gevoel een sterke eenheid vormen. “Gevoel is vaak zo ongrijpbaar. Een moment kan vluchtig, kwetsbaar, spannend en tijdloos tegelijk zijn. Ik probeer dit alles te vangen en fotografeer door mijn gevoelens, in mijn beleving. Zo wordt het beeld een stukje van mezelf.”

 

Ondanks haar korte loopbaan heeft Manita al een aantal aansprekende exposities op haar naam staan, zoals tijdens Fotofestival-OFF 2009 in Naarden en tijdens de PANL Sony Alpha Awards in de Oude Kerk in Amsterdam.

 

U kunt Manita Brunekreef vinden op www.manitabrunekreef.com en ze is te bereiken via: info@manitabrunekreef.com

 

 

 

Verdere gegevens:

 

FOTOexpo202

Stadsring 172

3811 HS  Amersfoort

 

Tel. 033 4632348 (Ton van der Pal)

e-mail: 202foto@gmail.com

http://www.fotoexpo202.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Instagram