De Johannes Calvijnschool | Fotografen in de Dop

De Johannes Calvijnschool was ook deelnemer aan het project, Fotografen in de Dop.

Meerdere scholen deden mee aan dit uitdagende project voor leerlingen van de basisgroepen 7. De Johannes Calvijnschool hoorde bij deze deelnemers. En ook hier waren de leerlingen meer dan enthousiast.
Met hun mobieltjes op pad, het speciaal voor het project ontworpen handboek aast zich en met de lessen in de oren geknoopt fotograferend.

de johannes calvijnschool

Met dit bijzondere project werkten in 2016, 2018 en 2019 de scholen hard mee. In vier lessen werden de leerlingen van de groepen 7 een aantal basisbegrippen uitgelegd om te fotograferen. De resultaten waren er naar! Vreselijk leuk en met name, zo enthousiast!
Kinderen wisten soms van gekkigheid niet wat ze moesten fotograferen. We hadden over het algemeen ontzettend mazzel met het weer waardoor er veel naar buiten kon worden gegaan. Omdat iedereen graag wilde werden er soms prachtige resultaten geboekt.

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

We danken het: VSB Fonds, de Gemeente Amersfoort en alle leerlingen die er zo vrolijk aan mee deden.
Ook zonder de hulp van Scholen in de kunst en natuurlijk de wethouder van Cultuur en onderwijs in Amersfoort, Mevrouw Fatma Koser Kaya worden bijzonder bedankt!

Meer informatie over onze projecten?