Deeez met Deeez op stap in Amersfoort

Deeez fotogroep exposeert vanaf 8 februari bij FotoExpo 202

Fotoexpo 202 is gastheer voor fotogroep Deeez. Met de expositie Deeez! op stap, zullen een aantal leden van de fotogroep bij ’t Nonnetje drinken, eten en meer, hun werk laten zien. Een unike expositie want het is de eerste keer dat FotoExpo202 de bovenruimte bij ’t Nonnetje drinken, eten en meer gaat gebruiken!

Fotogroep deeez! presenteert in restaurant ‘t Nonnetje van 25 januari tot en met 28 maart de tentoonstelling “Deeez! op stap”.
Men neemt u mee naar een nachtelijke parkeergarage en langs de vergane glorie van industrieel erfgoed. In deze expositie hebben de fotograven onderzocht wat er gebeurt als je 7 gepassioneerde collega’s op dezelfde tijd en plaats samenbrengt. Eenheidsworst? Niet bij deeez! In deze expositie is de persoonlijke signatuur van de 7 leden onmiskenbaar aanwezig.
In een parkeergarage voelen veel mensen zich niet echt op hun gemak. Lichte dreiging, blij dat je weer buiten bent. Maar voor wie kijkt is er schoonheid.
Dat geldt ook voor stilgelegde industrie. Een verwarrende mix van afbraak, hergebruik en langzaam oprukkende natuur, die uiteindelijk zal overwinnen. Tot die tijd blijven menselijke sporen zichtbaar, ook als er niemand meer is te zien.

deeez amersfoort
Er wordt hard gewerkt!

Op de expositie is werk te zien van Ida Gosman, Riekje Hoffman, Julia Sondermeijer, Frank van den Hout, Koen Kallenberg, Johan Postma en Hennie van Vliet.

Fotogroep deeez! is begonnen als een initiatief van Jan Kees Helms. De groep heeft al 19 jaar een passie voor fotografie, die in een bewust kleine groep wordt gedeeld. Het gaat hun vooral om het op eigen wijze laten zien van het gevoel, de techniek komt daarna. Meer werk van de leden is te zien op de website, www.fotogroepdeeez.nl .

De fototentoonstellingen in ’t Nonnetje drinken, eten en meer, worden georganiseerd door Fotoexpo 202. Het adres is Groenmarkt 3-5. De tentoonstelling is gratis te bezoeken op de zaterdagen, van 13.00uur tot 17.00uur.

Wil jij ook exposeren?