Bestuurswisseling Fotoexpo202

Fotoexpo202 is een feit. De fotovereniging Fotoexpo202 heeft sinds oktober 2018 een ander bestuurs.Het nieuwe bestuur is sinds enige tijd hard aan het werk om de leuke fotovereniging nieuw leven in te blazen. Met gepaste trots stellen we u hierbij voor aan het nieuwe bestuur van FotoExpo202 Amersfoort. Het bestuur wat zich op dit moment bezighoudt met FotoExpo202 bestaat uit één oud lid en vier nieuwe leden:

1.Riekje Hoffman (fotograaf) Voorzitter
2.Peter Putters (fotograaf) Penninck meester
3.Klaas van Huizen (fotograaf) Secretaris
4.Arnick Pelder (fotograaf) bestuurslid
5.Dennis Wiegel (fotograaf) bestuurslid

Wij bedanken het vorige bestuur bij deze heel erg hartelijk voor alle gedane werkzaamheden, de mooie exposities en de vele leuke contacten. We hopen jullie natuurlijk nog vaak tegen te komen! Vanaf heden wordt door FotoExpo202 geëxposeerd bij ’t Nonnetje Drinken, Eten en meer. U kunt binnenlopen tijdens de openingstijden van het bedrijf. Vooralsnog vinden exposities plaats in de oude rookruimte (Art-Room) van het horeca bedrijf. Dit gaat veranderen want er komt nog meer ruimte beschikbaar! Daarover later meer! Welkom!

We beginnen meteen goed. Na een proef expositie van De Nozem Fotografie (artiesten die bij ’t Nonnetje hebben opgetreden) in het kader van Fotoexpo033 is er heden een prachtige tentoonstelling van Ester Overmars met Foodfotografie. In stijl, bij ’t Nonnetje drinken, eten en meer. Werk van Ester is vanaf donderdag 21 november te bewonderen in de Artroom bij ’t Nonnetje aan de groenmarkt nr. 3-5. Mooie foto’s, passend in de sfeer van de feestdagen, waarbij menigeen de nodige inspiratie kan opdoen. Er volgt nog een officiële opening van zowel de expo als het feit dat we met FotoExpo202 een nieuwe plek heeft gevonden waar we voorlopig welkom zijn.
De expositie zal te bekijken zijn tijdens de openingsuren van het bedrijf tot eind januari 2019.

Nieuwe plannen? Ja zeker! Maar nog even onder de pet. Wel kunnen we verklappen dat we het project Fotografen in de Dop hebben geadopteerd. Als FotoExpo202 gaan we dit prachtige “kidsproject” oppakken en verder vorm geven. Ook daarover later meer. Maar er zijn meer plannen dus volg ons vanaf heden via de (vernieuwde) website en de FaceBook pagina.
Info volg dan de link voor mail of algemene info.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
RSS
Facebook
Instagram